keskiviikko 25. heinäkuuta 2012


Tanaan jatimme hyvastit Sveitsille haikein mielin. Ensimmaista kertaa koko reissun aikana harmitti vaihtaa paikkaa. Eilinen retkemme rannalle toimi tarkoituksen mukaisesti ja luulemme saaneemme jopa hieman varia pintaan. Kolmen kilometrin matka tuntui aivan liian pitkalta kavella, joten paatimme turvautua rehellisesti pummilla matkustamiseen. Jarvi oli todella kaunis ja sen vaaleansininen vesi houkutteli meita vilvoittelemaan. Halut kuitenkin kaikkosivat hyvin nopeasti jo pelkalla varpaiden kastelulla. Vaikka ilman lampotila oli yli +25astetta, vesi oli suorastaan jaatavan kylmaa. Ja nyt ei kylla valehdella yhtaan! :)

Paiva alkoi tanaan aikaisin, silla ensimmainen junamme Interlakenista lahti jo kello 7.05 kohti Bernia. Vaihtoja kertyi yhteensa kolme ja kaikki sujuivat mainiosti, ilman paniikkia. Marseilleen saavuimme vahan ennen neljaa ja loysimme vuokraamamme asunnon ulko-oven melko helposti. Sisaanpaasy sen sijaan tuotti ongelmia, koska saamamme puhelinnumero oli virheellinen. Tasta kuitenkin selvittiin kun saimme suumme auki ja pyysimme apua ystavalliselta ranskalaisnaiselta

Asunto on erittain siisti, vaikka taalta selvasti naisen kadenjalki puuttuukin. Varustetasosta emme ole loytaneet viela mitaan puutteita, painvastoin. Teoriassa myos tilaa pitaisi olla aivan tarpeeksi, vaikka rinkat purettuamme onnistuimmekin valloittamaan keittion ja kaikki kolme huonetta. Kaasuhellan kaytto osoittautui kuitenkin meille liian haastavaksi ja sen seurauksena soimme paivalliseksi raakaa pitsaa. Huomenna on tarkoitus kayda itsepalvelupesulassa pesemassa pyykkeja, mutta loppupaivan ohjelma on viela avoin.

Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti