lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ranskan Riviera part 2

Eilen Marseillen asemalla odotellessamme Nizzan junaa luoksemme tuli kaksi interreilaajaa, jotka olivat karttaa vailla. Keskusteltuamme aikamme englanniksi toinen pojista kysyi: Where are you from? Kun kerroimme olevamme Suomesta, kieli vaihtui tuttuun ja turvalliseen; suomalaisia siis. Sen seurauksena saimmekin matkaseuraa Nizzaan. Tarjosimme pojille yösijaa ja he innostuivat asiasta. Ilta siis kului rattoisasti suomalaiseen tapaan.

Pojat jatkoivat matkaansa heti aamusta ja me sen sijaan suuntasimme rannalle. Voishan sitä krapulapäivää huonomminkin viettää kuin makoillemalla Ranskan Rivieralla. Tänään on ollut aivan mahtava rantasää; aurinko on paistanut koko päivän ja ilma on ollut lämmin. Sopiva tuulenvire teki auringonotosta oikein nautinnollista. Ehkä sää oli liiankin hyvä, sillä allekirjoittanut onnistui grillaamaan nahkaa vähän turhan paljon. Erityisesti istumiseen tarvittavat ruumiinosat ovat vielä tässä vaiheessa kirkuvan punaisia. Mielenkiinnolla siis odotan maanantaina tapahtuvaa kuuden tunnin junamatkaa

Näin heinäkuun lopun kunniaksi myös Jenni ja Hanna saivat heitetyä talviturkin Välimereen. Vesi oli lämmintä, mutta kivikkoinen ranta ja kova aallokko tekivät merestä pois nousun haastavaksi. Siitä oli naisellisuus kaukana, kun eteneminen tapahtui takapuoli pystyssä kaikilla neljällä raajalla.

Huomisen päivän aiomme myös pyhittää auringonpalvonnalle maksimoidaksemme rusketuksen. Kyllä elämä on ihanaa :)

Tiina

p.s. Asunto täällä on mahtava ja sijaitsee hyvällä sijainnilla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti